kære rumvæsner: det her er mennesker

Kære rumvæsner. Jeg er et menneske fra jorddelen Danmark i og jeg er her for at formulere hvad vi er for nogle væsner. Jeg gætter på at i her lært dansk og hvis ikke kan i bruge google translate, som står på siden af denne blog.
Vi mennesker er et væsen, som har eksisteret 200.000 jordrotationer om solen eller som vi kalder det, år. Det år jeg skriver det i kaldes 2019, pga for 2019 blev en dreng født. Der er argumenter om det er fiktion eller ej, men de fleste mennesker tror ikke på hans eksistens. Desuden har vi opdelt os i 2 slags: piger og drenge. Generelt har piger bryster der buler ud, mens drenge ikke har, men der er undtagelser (ikke mange). Vi udviklede os fra et væsen som vi har navngivet aber.
sjov viden om os:
vi har noget der hedder følelser. Det er ting vores hjerne kreerer der for os til at se på verdenen på forskellige måder, og ofte giver det forskellige udtryk på den behårede og komplicerede del af kroppen vi kalder for ansigtet.
Vi kan lide at lave ting, som ikke har nogen funktion. Vi kan for eksempel lide at vibrere forskellige lydbølger, så det lyder godt. Det kaldes musik. Her er en af de mest populære vibrationer:
Vi er det klogeste væsen på jorden og har mulighed for at kommunikere på rigtig komplicerede måder i forhold til andre væsner på jorden.

Det var de vigtigeste ting om mennesker, og hvis vi alle er døde når i for denne besked, så er det sikkert menneskers skyld.
En dreng